PEČENÁ
ČERSTVÁ MAKRELA
(DIVOCE LOVENÁ)
s dušenou zeleninou s bylinkami
a drcenými rajčaty
s opečenou bagetou
249 Kč
FILET ZE PSTRUHA
„LOSOSOVITÉHO”
na rukolovém salátu
s pečenou paprikou a bramborami
s dresingem z Dijonské hořčice
245 Kč
200...
250 g
GRATINOVANÁ
VEPŘOVÁ PEČENĚ
šunkou a sýrem
s mačkanými bramborami
a malým salátem z rukoly a cherry rajčátek
179 Kč
GRILOVANÉ
KRŮTÍ MEDAJLONKY
s letním bramborovým salátem s parmazánem
179 Kč
SMAŽENÉ
KOUSKY KUŘECÍH...
OPEČENÝ
HOVĚZÍ JAZYK
s bramborovou lepenicí
149 Kč
MARINOVANÁ
VEPŘOVÁ KRKOVICE
s česnekovým máslem
na teplém čočkovém salátu se zeleninou
169 Kč
JELENÍ NUDLIČKY
PO REVÍRNICKU
s bramborovo - petrželovým pyré
219 Kč
POMALU...
DUŠENÉHO BAŽANTA
NA DIVOKO
s červeným zelím
a houskovými knedlíky
229 Kč
HOVĚZÍ LÍČKA
na červeném víně a kořenové zelenině
s bramborovou kaší
169 Kč
VEPŘOVÝ
PIVNÍ GULÁŠ
s karlovarskými knedlíky
139 Kč
JELENÍ...
KRÁLÍČÍ STEHNO
na smetaně
s karlovarskými knedlíky
159 Kč
PEČENÉ KOUSKY
KANČÍ PLECE
na česneku
s moravským zelím
a houskovými knedlíky
169 Kč
KONFITOVANÉ
KACHNÍ STEHNO
na teplém čočkovém salátu
s kroupami a kořenovou zeleninou
199...
ŽIVÁŇSKÁ PEČENĚ
z vepřové panenky
s anglickou slaninou, cibulí, rajčaty, paprikou a bramborami
179 Kč
250 g
GAZDOVSKÁ KOTLETA
na haluškách se zelím
159 Kč
200 g
KACHNÍ PRSO
PEČENÉ DO RŮŽOVA
s Červeným zelím
a bramborovými lokšemi
225...
ZABIJAČKOVÁ POLÉVKA
45 Kč
JITRNICE A JELITO
opečené na sádle
s bílým zelím a vařenými / opékanými bramborami
169 Kč
RAGŮ Z KUŘETE
(dušené kuře v silné polévce s máslem)
s kousky žampiónů a hříbků
s domácími bramborovými noky
149...
Beaujolais nouveau je druh mladého, svěžího, francouzského vína nafialovělé barvy, které pochází z vinařské oblasti Beaujolais severně od města Lyon. Víno se začíná prodávat každý rok vždy třetí čtvrtek v listopadu. Tento den je ve francii nazýván den Beaujolais a rovná se téměř státnímu svátku....